Penipu Berusia 13 Tahun ?

Hy assalamuaikum dan hello untuk orang bukan islam . Azie ada terbaca satu entri yg FatinDiana buad . Begini cerita yew , *tarik nafas hembus tarik hembus* 

Ada orang tnya Kk Fatin soal satu GA kat blog yg hadiah yew puh!!!! mmg gempak ! Hadiah dia kalu dapt pergh ! 10 tahun 10 bulan x dapt tidor ! ni antara hadiah yg ditawarkan

Samsung Galaxy Note II  - Baju Peplum  - Baju Superman  - Shawl  - Iphone 4s  - Keychain  - Instax Mini Hello Kitty  - Beg Moustache -


Bloggers - bloggers femes macm Lyssa , Fatin Diana , Nabila x pernah buad GA hadiah gadget cmtu . Kan hadiah tu semua mahal an ? orang yg berumur 20+ belum tntu dapt beli semua tu apath lagi hadiahkan kepada orng cuma dengan like , add , follow jerp , errrr , Azie x percaya puns . Penipu tu skunk aktif Facebook , dia      berada di group ISMA KIDS , errrr , dia selalu buad GA hadiah yer mesti gadget . Bila orng tnya sape pemeng x jawb pastu padamkan  GA tu ! kalau orng bash dia , dia mula lah mengadu , "Apa salah saya shinggakan orng bash saya? saya just buat GA jerp bukan salah puns" ea , rase nak penyek jerp !!! Ramai gilew yg marah kat dia , 

Makin menjadi-jadi tengok orang ramai bash dia. Mula mula tu rasa macam "hamek kau! tu lah, buat taik lagi. kan dah ramai bash". Ada kata dia pelacur lah, itu lah, ini lah. Awak, budak tu bukan jual body. Dia menipu je. So tak payah lah bash sampai macam tu sekali. Bila orang menipu, kita bukan kena hina dia dengan perkataan yang tak sedap dibaca orang lain. Kita kena nasihatkan dia agar dia berubah ke arah kebaikan. Bukan kutuk-kutuk dia.


Memang sekarang dia dah remove blog dia . Dan rupa-rupanya dia buat perangai tu sejak tahun lepas lagi. Sekarang ada yang bash dia kat Facebook dan Twitter. Bila rasa kesian, tengok lagi orang bash dia. Sekarang kesian tu dah kurang. Sebab budak tu jenis kuat melenting. So boleh nampak kurang ajar dia tu. Sepatutnya dia minta maaf kat blogger lain, kan? 
Tngok Cbox Ayin . Dia comel , nampak baik , tpi perangai melebihi budak from 5 .

Sampai sini jelah Azie berblogging , mls nak berblog lama lama . Selamat malm , sweet dream , Assalamuaikum



This blog fully design by Najlanajihah. Re-edit by Azie Iesya. Alright reserved by Azie Iesya.